Stream.cz připravuje nové pořady a nabídne možnost přehrát si videa i bez internetu

Stream.cz připravuje nové pořady a nabídne možnost přehrát si videa i bez internetu

Stream.cz připravuje několik novinek, z nichž nejzajímavější je možnost přehrát si videa i offline. Tato internetová televize připravuje také vlastní zpravodajství.

Cestovatelský Výletář nebo seriál Dělnící smrti – to jedny z mnoha pořadů, které bude možno sledovat na internetové televizi Stream.cz

Tento týden začali na Streamu vysílat satirické zpravodajství Infobaden ve kterém účinkuje slavný recenzent her a představitel pořadu RE-PLAY – Mikoláš Tuček. Stream chce do vysílání zařadit i vlastní zpravodajskou relaci. Zprávy začnou v dubnu a budou se vysílat jednou týdně vždy ve čtvrtek. Pořadem budou provázet dvojice, stejně jako v klasických televizích, a to Tomáš Měcháček a Jiří Maryško a Ondřej Cihlář a JiříHavelka.

mikolas_Tucek

,,Oslovili jsme i Leoše Mareše, ten nás ale odmítl,” řekl šéfproducent Streamu Lukáš Záhoř.

Pro mobilní aplikace Steam připravil možnost uložit si video do mobilu a přehrát si ho později.

Tato možnost se nachází i na chytrých televizích. Stream se rozhodl obohatit touto možností pouze televize LG a Samsung, protože pokrývají trh, který potřebuje.

 

Stream také chystá nové reklamní formáty. Inzerenti budou moci od konce března využít velký reklamní blok na boku videa. Rozšířeny budou také možnosti inzerce v rámci videa.

 

Co bude Stream vysílat v roce 2015?

 

  • Kancelář Blaník – 3. řada, 16 dílů, od 27. března

  • Zprávy – novinka, od dubna

  • Infobaden News – novinka, od 16. března

  • Praha vs. prachy – novinka, od února

  • Zmizelá Šumava – 2. řada, 10 dílů

  • Slavné značky – novinky, od dubna

  • Dělníci smrti – novinka, od dubna

  • Ukolébavky, Krasty a moucha, Kulaté pohádky – další díly

 

Zdroj: mediar.cz

Mladý redaktor, který chce poskytnou svým čtenářům kvalitní obsah a zajímavé čtení. Zapálený programátor a hráč, který má v oblibě .NET a Linux. Dychtivý čtenář knih a milovník čínského jídla. Twitter → @jarekpetrik

Komentáře

Nahoru