GASTRO VIRÁL: Jemný salám z kuřecího masa vařený v PET láhvi
Překonat recepty Ládi Hrušky není snadné. Nicméně, jedné rádoby kuchařce (kuchařovi) se podařilo laťku překonat. Recept s fotografií se stal novým gastro virálem, který se nyní šíří napříč sociálními sítěmi. Za vším stojí recept na jemný salám z kuřecího masa vařený v PET láhvi.
Postačí vám 400 g kuřecího masa, 200 ml smetany na vaření, 150 g šunky, 2 ks bílků, 1 sladká červená paprka, pikantní červená paprika, sůl, česnek pepř a mletý kmín. A instantní rakovina je na světě. Recept, který by měl podle některých uživatelů získat ocenění Prase roku, pohoršil ne jednoho čtenáře.
Někteří uživatelé měli dokonce podezření, že tento recept je dalším výplodem Ládi Hrušky.
Bohužel, autor(ka) receptu nejspíše myslel(a) svůj nápad vážně. Lidé tomu nemohou uvěřit.
Že by se od letošního roku začaly udělovat oficiální ceny „Prase roku“? Tento recept a vzápětí recepty Ládi Hrušky by tuto cenu určitě obdržely.
Jak se vám líbí tento recept, který se stal novým gastro virálem na internetu?
Komentáře