GASTRO VIRÁL: Jemný salám z kuřecího masa vařený v PET láhvi

Překonat recepty Ládi Hrušky není snadné. Nicméně, jedné rádoby kuchařce (kuchařovi) se podařilo laťku překonat. Recept s fotografií se stal novým gastro virálem, který se nyní šíří napříč sociálními sítěmi. Za vším stojí recept na jemný salám z kuřecího masa vařený v PET láhvi.

Postačí vám 400 g kuřecího masa, 200 ml smetany na vaření, 150 g šunky, 2 ks bílků, 1 sladká červená paprka, pikantní červená paprika, sůl, česnek pepř a mletý kmín. A instantní rakovina je na světě. Recept, který by měl podle některých uživatelů získat ocenění Prase roku, pohoršil ne jednoho čtenáře.

52221954_02e683e1a78d55_680

Domácí jemný salám vařený v PET láhvi

Někteří uživatelé měli dokonce podezření, že tento recept je dalším výplodem Ládi Hrušky.

ScreenHunter_1

Bohužel, autor(ka) receptu nejspíše myslel(a) svůj nápad vážně. Lidé tomu nemohou uvěřit.

ScreenHunter_2

Že by se od letošního roku začaly udělovat oficiální ceny „Prase roku“? Tento recept a vzápětí recepty Ládi Hrušky by tuto cenu určitě obdržely.

ScreenHunter_3

Jak se vám líbí tento recept, který se stal novým gastro virálem na internetu?

Stále ještě mladý a (snad i) krásný psavec píšící na svém blogu Krcmic.cz. Pracoval pro společnosti T-Mobile, SaveMax, Telefonica O2, Brunswick Estates, Accenture, euroAWK a Socialbakers. Založil portál Pravdu.cz. V současnosti vlastní tento web. A pracuje na tom, aby z Objevit.cz udělal další uznávaný a navštěvovaný portál.

Komentáře

Nahoru