Měsíc: Duben 2017

VIRAL: Když našel svou přítelkyni s milencem v posteli, udělal si s nimi selfie

Spousta lidí vnímá nevěru jako konec partnerského vztahu, ba dokonce může dovést manželství k rozvodu. Nicméně každý z nás se s nevěrou vyrovnává jinak. Klobouk dolů před třiadvacetiletým Dustinem Hollowayem z Texasu, který zachoval chladnou hlavu i v okamžiku, kdy našel svou přítelkyni v posteli s jiným chlapem. A tím svou už bývalou partnerku zahanbil ještě více.

S těmito špunty do uší můžete nastavit hlasitost reálného světa

Jestliže jste někdy chtěli ztlumit vnější hluk z reálného světa, například v přeplněném baru anebo na sportovní události. Dokonce pokud se vám nechce poslouchat dotěrná partnerka, potom vám přijde vhod vynález holandského startupu Knops.

VIRAL: Trendem na sociálních sítích je ukazovat zadek na nejkrásnějších místech světa

Sociální sítě jsou místo, kde se lidé chlubí svými zážitky a fotografiemi. Čas od času se objeví nějaká ta výzva, například ženy si zakrývaly poprsí rybami. A nyní se na Instagramu rozmohl další trend, kdy uživatelky (i někteří uživatelé) ukazují zadek na nejkrásnějších místech na světě.

Britská vláda má zakázáno sledovat demonstranty a aktivisty na Twitteru

Vedení společnosti Twitter obdrželo stížnost od kabinetu premiéry Theresy Mayové, protože údajně má zakázáno sledovat potenciální účastníky teroristických útoků. Důvodem je, že sociální síť zablokovala nástroje pro sledování aktivit uživatelů třetími stranami.

Jiří Paroubek bude mít na internetové televizi Playtvak.cz vlastní seriál o cvičení

Bývalý premiér a předseda ČSSD Jiří Paroubek se ve svých čtyřiašedesáti letech rozhodl založit vlastní seriál o cvičení. Během posledního roku zhubl dvacet kilogramů, a tak se chce na internetové televizi Playtvak.cz ve svém seriálu podělit o cvičení, která mu pomohla s rapidním snížením hmotnosti.

Aplikace Robinhood pro jednoduché obchodování na burze se řadí mezi startupy s miliardovou hodnotou

Americký ambiciózní startup Robinhood slouží k jednoduchému obchodování na burze bez poplatků. Už po dvou letech existence se zařadil mezi unicorns, což jsou startupy s více než miliardovou hodnotou (v dolarech). Rychle rostoucí aplikace dokázala překonat tento milník díky investici Series C, která činila 110 milionů dolarů.

Daniel Gamrot: Často nazýváme soustředěním půlhodinovou práci na úkolu přerušovanou třemi „přestávkami“ pro kontrolu e-mailu

Být produktivní v práci, stíhat plnohodnotný odpočinek, trávit čas s rodinou a ještě mít koníčky na rozptýlení své mysli. Zdá se to jako utopie? V současném hektickém světe je to složité, ne však nemožné. Stačí si umět nastavit pravidla a správně si zorganizovat svůj čas.

VIRAL: Kaufland zaměstnal pokladní s vytetovaným hákovým křížem na ruce. Internet se baví na účet řetězce

Uživatelé na sociálních sítích si vzali na paškál obchodní řetězec Kaufland kvůli jedné fotografii, která se objevila na internetu. Jeden ze zákazníků v obchodu v pražské Michli natočil pokladní s vytetovaným hákovým křížem na předloktí. Vedení Kauflandu se rozhodlo brigádnici okamžitě propustit.

Tato rodina létá po celém světě zdarma, za letenky nezaplatila ani dolar

Toto není aprílový vtípek. Čtyřčlenná rodina jezdí už půl roku po světě, aniž by za letenky v business třídě utratila jediný dolar. Sympatičtí manželé totiž využívají výhod kreditních karet, díky nimž si na letenky našetřili, a tak mohli se svými dětmi ve věku 4 a 2 roky vyrazit na cestu kolem světa.

Nahoru