Bagetérie Boulevard zařazuje do provozu samoobslužné kiosky

Bagetérie Boulevard zařazuje do provozu samoobslužné kiosky

Jistě jste si všimli inovací v rychlém občerstvení. Už nemusíte stát frontu, abyste si objednali a zaplatili, ale můžete se sami obsloužit u samoobslužných kas. Tato možnost nebyla v bagetériích Boulevard, nicméně řetězec reaguje na změnu a samoobslužné kiosky zařadí do svých prodejen.

Bagetérie Boulevard je českým řetězcem, ale dokáže se vyrovnat i těm celosvětovým. Samoobslužné kiosky nebudou ve všechno prodejnách, ale nově jen ve 40 prodejnách. V rámci zkvalitňování péče o zákazníky se vedení rozhodlo, že tuto možnost na svých pobočkách zřídí po vzoru konkurence. Zákazníci si budou moci libovolně svou objednávku navolit a rozmyslet se, co si opravdu dají. Někdy je na zákazníky vyvíjen nátlak, když musí ve spěchu svou objednávku říct obsluze. Takto se ušetří čas obsluhy, která bude moci objednávky rychleji vydávat. V každé pobočce z 40 plánovaných budou 2 samoobslužné kiosky. Kiosky vypadají jinak, než ty konkurenční, proto se vedení obávalo, zda jim zákazníci porozumí a budou na nich umět pracovat. Celá záležitost podléhala testování, které však dopadlo úspěšně.

V Praze si objednávku na samoobslužném kiosku můžete vytvořit již v 6 ti pobočkách. Lze i v dalších městech jako Ostrava, Plzeň, Kolín. Do 20 ti týdnů byla měla být instalace kiosků v plánovaných 40 ti pobočkách dokončena, pokud se nevyskytnou potíže.

Díky této inovaci získá zákazník větší přehled o nabídce bagetérie a stráví se značkou více času. Narozdíl od konkurence si dala bagatérie práci s grafikou v kiosku. V nabídce nejsou jen holé produkty, ale jsou zasazeny do scenérie, aby to lahodilo zákazníkovy oči. Vize bagetérie je taková, že by v budoucnu měli kiosky nahradit pokladny s obsluhou.

Zdroj, foto: bb.cz

Zajímá se o tvůrčí psaní a online marketing. Studuje marketingovou komunikaci. Ve volném čase (kterého moc není) spravuje svůj blog - bezkiki.cz. Její život by nebyl kompletní bez rodiny, přátel, smíchu, hudby a dobrého jídla.

Komentáře

Nahoru