2014: Rok Balíkonoše

Poslední dny roku 2014 jsou tady, požádali jsme proto vedoucího startupu Balíkonoš – Martina Jareše, aby shrnnul celý uplynulý rok z pohledu českého rostoucího startupu. Zároveň (než začnete číst) nezapomeňte přečíst i předešlé články ze zákulisí českého Balíkonoše.

Přátelé, kamarádi českého i světového e-commerce, nachýlil se konec roku, a tak jsem si řekl, že ho celý nějak shrnu a zhodnotím. Upřímně jsem rád, že jsme letošní vánoční běsnění přežili ve zdraví a mohli jsme tak Vám i Vašim zákazníkům nabídnout bezmeznou podporu ve všech aspektech našeho společného počínání. Některé věci se předvídat dají a jiné zase ne, o tom jsme se letos všichni přesvědčili jak v businessu, tak v ostatních stránkách našeho každodenního života.

Rok Balíkoše jako projektu, který jsme vytvořili s vizí usnadnit komunikaci a spolupráci mezi e-shopy a přepravci se vydařil. Za posledních 12 měsíců jsme přepravili více než 150.000 Vašich zásilek, získali mnoho obchodních partnerů, zákazníků a věřím, že s některými z Vás i přátelství přerůstající naše podnikání.

Během roku jsme navštívili hodně konferencí, diskusí a večírků a networking pracoval na plné obrátky. Nutno říct, že jsme se u toho i hodně bavili a věrni heslu “Balíci odcházejí vždy poslední” jsme navštěvovali jednu akci za druhou.  Díky za pozvání..!

PF 2015

Chci Vám poděkovat za diskuse a návrhy vedoucí ke zlepšení našeho portálu. Jsem rád, že se na jeho vývoji podílíte Vašimi postřehy, protože i díky Vám bude Balíkonoš v nadcházejících letech lepším nástrojem pro Vaše podnikání. Poděkování patří i všem společnostem, které se rozhodly být našimi obchodními partnery a nebály se dělat věci jinak než doposud.  Díky nim dnes můžeme našim zákazníkům nabídnout nejen perfektní aplikaci pro správu zásilek, ale také levnější přepravu od špendlíku až po palety, listovní zásilky a v neposlední řadě také komplexní nabídku obalového materiálu a tisk všech Vašich materiálů. V příštím roce otevřeme Balíkonoše také na Slovensku a okolní země budou následovat. Máme pro Vás připraveno nejedno překvapení.

Nezbývá než do roku 2015 popřát hodně zdraví Vám I Vašim rodinám a především co nejvíce úspěchů ve Vašem počinání, ať už se zabýváte čímkoliv. Brzy se uvidíme. Jsme tady pro Vás…! POSÍLÁME…

Autor: Martin Jareš (Balíkonos.cz),  Business director & Co-founder

Komentáře

Nahoru